EKSKLUSIF!! Cara Fazura 'BERGOMOL' Dengan Aaisyahdhiara di Majlis Resepsi Bollywood RuzainiDeqda ini Memang Super Cantik!!!(Video)

EKSKLUSIF!! Aksi CUTE dan SUPER CANTIK Fazura dan Aaisyah Menari Bollywood (Video)


Majlis resepsi pereka fesyen RizmanRuzaini dikatakan lebih meriah dah gah daripada majlis resepsi pelakon terkenal yang mendapat tajaan berjuta-juta. Dengan tema bollywood, tetamu yang hadir begitu 'sporting' mengenakan busana bollywood yang meriah.

Antara yang mendapat perhatian sudah pastinya si comel puteri kesayangan Che ta ini. Semua tetamu yang hadir pasti tidak melepaskan peluang bergambar dan bergomol dengan si cute Aaisyahdhiarana.Bahagianya hidup jika dah sampai masa nanti dapat anak macam ni. I'm in love 💗 #aaisyahdhiarana @rozitachewan1 #ruzainideqda
Kapsyen daripada Fazura ini nyata jelas yang figura ini sudah bersedia berkahwin dan mempunyai anak. Masalahnya siapa yang berjaya menambat hati si cantik manis ini kan?

Kita doakan semoga Fazura ditemukan jodoh dan bahagia sehingga ke jannah.

Jom kita layan dulu aksi Fazura dan Aaisyahdhiara di majlis berkenaan. Aaisyah macam takut-takut pulak kan?

A video posted by Nur Fazura (@missfazura) on


0 Response to "EKSKLUSIF!! Cara Fazura 'BERGOMOL' Dengan Aaisyahdhiara di Majlis Resepsi Bollywood RuzainiDeqda ini Memang Super Cantik!!!(Video)"

Post a Comment