"Perlahan2 dia menghensot ke muka pintu Surau"- Adik Azmil Mustapha Kongsikan Kisah Ketabahan Abangya Menunaikan Solat (5 Foto)

"Perlahan2 dia menghensot ke muka pintu Surau"- Adik Azmil Mustapha Kongsikan Kisah Ketabahan Abangya Menunaikan Solat (5 Foto)Azmil Mustapha yang baru sahaja keluar dari Hospital Serdang akibat serangan jantung kini tinggal bersama adiknya, Aziph Mustapha.

Adiknya itu baru-baru ini ada berkongsi status betapa tabah dan kuatnya abang beliau mendirikan sembahyang secara berjemaah walaupun diri sendiri tidak berapa sihat.
Azmil Mustapha yang masih menjalani rawatan di Hospital Serdang tidak mahu menjadikan penyakitnya itu sebagai alasan untuk menunaikan solat.

Masya Allah, sungguh kuat dugaan yang diterima dan begitu kuat juga saudara Azmil Mustapha menghadapinya. Sama-sama la kita doakan semoga sahabat kita ini diberikan kesihatan yang sempurna.0 Response to ""Perlahan2 dia menghensot ke muka pintu Surau"- Adik Azmil Mustapha Kongsikan Kisah Ketabahan Abangya Menunaikan Solat (5 Foto)"

Post a Comment